Hi! My name is Shida. I love to decorate using soft pastel hues. I adore the English home decoration style very much especially the shabby chic and country cottage. It gives me the feeling of comfort and relax. Although, the transformation to this style of home decor is quite costly, you can implement the Do It Yourself concept by refurnishing, repainting, decoupaging, crafting or tranforming any thrash items into a valuable and artistic pieces.



Followers

To All My Followers....

Thank You Very Much For Your Support.
MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU....

KELAS KEK HIASAN (FAUX CAKE)

KELAS FAUX CAKE TERKINI

PAKEJ A: 2 Sponge Slice Cake+2CupCake (RM78)

PAKEJ B: 1 Hard SliceCake +3 CupCake (RM78)
PAKEJ C: 1 Full Cake, 6 inch. (RM75)

PAKEJ D: 1 Full Cake 6inch+2CupCake (RM90)

PAKEJ E: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake (RM120)

PAKEJ F: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake +6 pcs Chocolates (RM150)

PAKEJ G: 1 FullCake+1SliceCake+2CupCake,
+1IceCream+6pcs Choc+3Cookies (RM200)


PAKEJ H:
1 Slice Cake+1Cup Cake (RM65)

PAKEJ I : 3Cup Cake (RM60)

PAKEJ K : Kelas Kanak-kanak 7-12thn setiap Sabtu 3-5 ptg (Min 4 pelajar) (RM50)

Special Offer : Mei 2012- Macaron Class (RM60)


**Other Package, ONLY ON REQUEST if available

Salam `alaik...

Berikut adalah Pakej-pakej Kelas Faux Cake terkini yang ditawarkan di SLC Craft House. Sekiranya anda berminat,
sila hubungi kami di 019-3106825 atau emelkan ke soffeascrafthouse@gmail.com.
KELAS FAUX CAKE


* Kelas hanya akan dijalankan setiap Sabtu dan Ahad sahaja.
*Kelas dibuat melalui TEMUJANJI sahaja; sekurang-kurangnya TIGA hari sebelum kelas.
*Deposit RM50 perlu di 'bank In' terlebih dahulu, bagi Pakej RM100 dan ke atas


*Anda akan diajar langkah demi langkah beserta tips untuk menghasilkan FAUX CAKE yang cantik dan tidak merekah.

*Anda juga akan diajar kaedah/ ratio yang betul membuat campuran pop dan air
*Nota bercetak kaedah membuat FAUX CAKE disertakan sekali.
*Semua bahan disediakan.
*Berbagai pilihan akessori untuk hiasan kek ditawarkan.
*Hasil kerja, boleh dibawa pulang .

Saturday, January 16, 2010

BIRTHDAY GIFT DARI NSHAFEAS COTTAGE

Semalam, tepat jam 830 malam seperti yang dijanjikan tibalah Sheila ke Farmasi saya yang satu ini. Al maklumlah masa Sheila sampai tu, customer tengah ramai, staff  saya pulak cuma sorang je, jadi terpaksalah settlekan masalah customer terlebih dahulu..... Tapi yang surprise nya cik Sheila ni sampai-sampai je terus hulurkan satu bungkusan hadiah yang rapi balutannya, merah jambu pulak tu. Tak terkata apa, cuma doa dan ucapan terima kasih yang dapat akak hulurkan buat Sheila. Semoga ALlah sentiasa merahmati hidup Sheila dan dikurniakan nikmat kesihatan yang baik ....

Apa-apa pun akak mohon banyak2 maaf ye sebab Sheila terpaksa menunggu sebelum kita boleh mula berbicara...

Jom kita sama-sama lihat....



Cantik dan rapi betul balutan hadiah tu...


Birthday card pun, bertemakan pink...Sweetnya


Inilah dia birthday gift tu...Sweet sangat


  Walau pun kita tak pernah berjumpa sebelum ni, tapi rasanya macam dah lama kenal kan? Ya lah hanya melalui blog jugak sms.Thank You very much Sheila.  Akak sangat-sangat menghargainya ...... 

No comments:

Post a Comment