Hi! My name is Shida. I love to decorate using soft pastel hues. I adore the English home decoration style very much especially the shabby chic and country cottage. It gives me the feeling of comfort and relax. Although, the transformation to this style of home decor is quite costly, you can implement the Do It Yourself concept by refurnishing, repainting, decoupaging, crafting or tranforming any thrash items into a valuable and artistic pieces.



Followers

To All My Followers....

Thank You Very Much For Your Support.
MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU....

KELAS KEK HIASAN (FAUX CAKE)

KELAS FAUX CAKE TERKINI

PAKEJ A: 2 Sponge Slice Cake+2CupCake (RM78)

PAKEJ B: 1 Hard SliceCake +3 CupCake (RM78)
PAKEJ C: 1 Full Cake, 6 inch. (RM75)

PAKEJ D: 1 Full Cake 6inch+2CupCake (RM90)

PAKEJ E: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake (RM120)

PAKEJ F: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake +6 pcs Chocolates (RM150)

PAKEJ G: 1 FullCake+1SliceCake+2CupCake,
+1IceCream+6pcs Choc+3Cookies (RM200)


PAKEJ H:
1 Slice Cake+1Cup Cake (RM65)

PAKEJ I : 3Cup Cake (RM60)

PAKEJ K : Kelas Kanak-kanak 7-12thn setiap Sabtu 3-5 ptg (Min 4 pelajar) (RM50)

Special Offer : Mei 2012- Macaron Class (RM60)


**Other Package, ONLY ON REQUEST if available

Salam `alaik...

Berikut adalah Pakej-pakej Kelas Faux Cake terkini yang ditawarkan di SLC Craft House. Sekiranya anda berminat,
sila hubungi kami di 019-3106825 atau emelkan ke soffeascrafthouse@gmail.com.
KELAS FAUX CAKE


* Kelas hanya akan dijalankan setiap Sabtu dan Ahad sahaja.
*Kelas dibuat melalui TEMUJANJI sahaja; sekurang-kurangnya TIGA hari sebelum kelas.
*Deposit RM50 perlu di 'bank In' terlebih dahulu, bagi Pakej RM100 dan ke atas


*Anda akan diajar langkah demi langkah beserta tips untuk menghasilkan FAUX CAKE yang cantik dan tidak merekah.

*Anda juga akan diajar kaedah/ ratio yang betul membuat campuran pop dan air
*Nota bercetak kaedah membuat FAUX CAKE disertakan sekali.
*Semua bahan disediakan.
*Berbagai pilihan akessori untuk hiasan kek ditawarkan.
*Hasil kerja, boleh dibawa pulang .

Monday, January 4, 2010

SPECIAL PROMOTION:FAUX CAKE FOR SALE

Assalamu`alaikum semua,


Apakhabar? Didoakan agar rakan-rakan blogger semua sentiasa di dalam perlindungan ALLAH selalu hendaknya. Hari ni just nak share 2 biji lagi full Faux Cake dan beberapa biji cupcake yang dah pun saya buat hari Sabtu yang lepas. Sori ye...Gambar tak memuaskan. ianya saya ambik semasa kek tu baru je siap.
Jika ada sesiapa yang berminat, bolehlah sms atau tinggalkan pesanan kat chatbox saya.Oleh kerana 10 Januari ni adalah MY BIRTHDAY, so semua full cake LESS 10 %. Boleh order juga ikut citarasa dari segi warna.



PL 1: Pink-Laces Faux Cake (6 inch)
RM45  (Before less)




CFS1: Choc-Fudge Strawberry Faux Cake
RM 30 (Before Less) SOLD to Jessina, Pengkalan Chepa







CUPCAKES FOR SALE


Size L (RM11)


Size: M (RM9)






Cupcake (Size S)    :      RM6.00
Cupcake (Size M)  :       RM9.00
Cupcake (Size L)   :       RM11.00


SLICE CAKE FOR SALE  (RM 13 Per PIECE)
 (Ini hanya contoh sahaja. Boleh ditempah ikut citarasa anda dari segi warna jika suka)




RM13 Per Slice

RM13 Per Slice


RM 13 Per Slice (Untuk Semua Kek Span)


RM 13 Per Slice (untuk semua Kek Span)

No comments:

Post a Comment