Hi! My name is Shida. I love to decorate using soft pastel hues. I adore the English home decoration style very much especially the shabby chic and country cottage. It gives me the feeling of comfort and relax. Although, the transformation to this style of home decor is quite costly, you can implement the Do It Yourself concept by refurnishing, repainting, decoupaging, crafting or tranforming any thrash items into a valuable and artistic pieces.



Followers

To All My Followers....

Thank You Very Much For Your Support.
MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU....

KELAS KEK HIASAN (FAUX CAKE)

KELAS FAUX CAKE TERKINI

PAKEJ A: 2 Sponge Slice Cake+2CupCake (RM78)

PAKEJ B: 1 Hard SliceCake +3 CupCake (RM78)
PAKEJ C: 1 Full Cake, 6 inch. (RM75)

PAKEJ D: 1 Full Cake 6inch+2CupCake (RM90)

PAKEJ E: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake (RM120)

PAKEJ F: 1 FullCake+2 SliceCake+2CupCake +6 pcs Chocolates (RM150)

PAKEJ G: 1 FullCake+1SliceCake+2CupCake,
+1IceCream+6pcs Choc+3Cookies (RM200)


PAKEJ H:
1 Slice Cake+1Cup Cake (RM65)

PAKEJ I : 3Cup Cake (RM60)

PAKEJ K : Kelas Kanak-kanak 7-12thn setiap Sabtu 3-5 ptg (Min 4 pelajar) (RM50)

Special Offer : Mei 2012- Macaron Class (RM60)


**Other Package, ONLY ON REQUEST if available

Salam `alaik...

Berikut adalah Pakej-pakej Kelas Faux Cake terkini yang ditawarkan di SLC Craft House. Sekiranya anda berminat,
sila hubungi kami di 019-3106825 atau emelkan ke soffeascrafthouse@gmail.com.
KELAS FAUX CAKE


* Kelas hanya akan dijalankan setiap Sabtu dan Ahad sahaja.
*Kelas dibuat melalui TEMUJANJI sahaja; sekurang-kurangnya TIGA hari sebelum kelas.
*Deposit RM50 perlu di 'bank In' terlebih dahulu, bagi Pakej RM100 dan ke atas


*Anda akan diajar langkah demi langkah beserta tips untuk menghasilkan FAUX CAKE yang cantik dan tidak merekah.

*Anda juga akan diajar kaedah/ ratio yang betul membuat campuran pop dan air
*Nota bercetak kaedah membuat FAUX CAKE disertakan sekali.
*Semua bahan disediakan.
*Berbagai pilihan akessori untuk hiasan kek ditawarkan.
*Hasil kerja, boleh dibawa pulang .

Tuesday, February 16, 2010

MY BIRTHDAY`S GIVEAWAYS.......


Assalamualaikum...N3 untuk kali ni, hanya nak umumkan peserta-peserta yang bertuah yang menyertai 'MY BIRTHDAY`s GIVEAWAYS' kat SOFFEAS LIL COTTAGE, baru-baru ini.

Kepada semua yang menyertainya, terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan. Jutaan kemaafan dipohonkan kerana agak lewat mengumumkan nama-nama mereka yang bertuah.

Kepada mereka yang tidak berjaya memenangi hadiah UTAMA (sebiji full round cake 6" x 2"),
janganlah `kecewa' ye? Kepada semua yang menyertai, hadiah akan menyusul dalam beberapa hari lagi.

Kepada yang telah sms kan alamat lengkap, terima kasih saya ucapkan. Sekiranya anda belum lagi memberi info tentang nama penuh dan alamat, diharap dapat berbuat demikian secepat yang mungkin ye?

PEMENANG UTAMA:
Ina, dari AZLINADECO (Hadiah dah pun selamat diterima)

PESERTA-PESERTA LAIN...
Lieza Cottage,
Har Home Decor,
Aleana..detik indah
Fydrahim,
Letgoneesa,
Izan`s shop

Ok...Jumpa lagi

 

1 comment:

  1. salam kak ida....
    terima kasih hadiah faux cake sebiji tu suka sangat kak..sampai tak terkata..alhamdulillah

    ReplyDelete